Medeltida mönster figurskuren klänning m klockärm

Medeltida mönster figurskuren klänning m klockärm

mo04

Fullskalemönster på klänningar med klockärm eller snäv, förlängd ärm. Sömnadsbeskrivning på olika varianter från 1100- till 1500-talet. Det här är mönstret på den slags ”prinsessklänning” som många unga flickor drömmer om att få ha när dom ska vara med på historiska evenemang. De olika klänningsvarianterna i det här mönstret är snäva och kroppsnära i överdelen och vida i kjoldelen. I mönstret finns beskrivningar på hur man syr olika sorters vida ärmar eller olika avslut på snäva ärmar.

99 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Fullskalemönster på klänningar med klockärm eller snäv, förlängd ärm. Sömnadsbeskrivning på olika varianter från 1100- till 1500-talet.Det här är mönstret på den slags ”prinsessklänning” som många unga flickor drömmer om att få ha när dom ska vara med på historiska evenemang. De olika klänningsvarianterna i det här mönstret är snäva och kroppsnära i överdelen och vida i kjoldelen. I mönstret finns beskrivningar på hur man syr olika sorters vida ärmar eller olika avslut på snäva ärmar.

Mönstret används också flitigt för att sy brudklänningar av.Storlekar:

På mönstret finns storlekarna 36-38, 40-42, 44-46 utritade. I häftet står sedan beskrivet hur man ändrar mönstret för att få andra storlekar.Häftet är på 27 sidor och har ett mönsterinlägg med 6 A3-sidor.
  
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: