Medeltida mönster kvinnodräkt fr 1300-talet

Medeltida mönster kvinnodräkt fr 1300-talet

mo09

Fullskalemönster på över- och underklänning. Åtta varianter och fler kombinationsmöjligheter. Detta är ett basmönster som går att använda till ett antal olika dräkter. Klänningarna är löst sittande och bekväma. I häftet ges tips på olika varianter av klänningar samt hur man syr och dekorerar dom. Av mönstret kan man sy alltifrån en enkel vardagsdräkt till utstyrda och påkostade rikemannadräkter. Mönstret är även populärt att sy moderna klänningar av.

99 kr
I lager   Leveranstid: 1-4 dagar
Fullskalemönster på över- och underklänning. Åtta varianter och fler kombinationsmöjligheter.Detta är ett basmönster som går att använda till ett antal olika dräkter. Klänningarna är löst sittande och bekväma. I häftet ges tips på olika varianter av klänningar samt hur man syr och dekorerar dom. Av mönstret kan man sy alltifrån en enkel vardagsdräkt till utstyrda och påkostade rikemannadräkter. Mönstret är även populärt att sy moderna klänningar av.Storlekar:

På mönstret finns storlekarna Small ( c:a stl 36 ), Medium ( c:a stl 42 ), Large ( c:a stl 48 ) utritade. I häftet står vidare beskrivet hur man gör om mönstret för andra storlekarHäftet är på 18 sidor och har ett mönsterinlägg med 1 A2-sida.
  
Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: