- 47%
Ur - urrunan

Ur - urrunan

2324

Runa i bränd stengodslera. Höjd ca 27mm och ca 20mm bred. Inkl läderrem. Ur - urrunan

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Runa i bränd stengodslera.
Höjd ca 27mm och ca 20mm bred.
Inkl läderrem.

Ur - urrunan

Ur representerar början, det omanifesterade, det ofödda på väg att födas. Den symboliserar lika mycket Ginnungagapet, tomheten, det ingenting varur hela skapelsen mynnar, som Urkon Audhumbla, den otämjda och vilda. Audhumbla, den första levande varelsen i skapelsen (en kvinna), som ur en isstod slickar fram urguden Bure. Ur handlar alltid om någon slags början, en födelse, någots yttersta ursprung, att sluta en cykel och börja en ny. Ur står för utmaningar av det slaget som har med det okända att göra. Det finns en enorm kreativ kraft i denna runa, och samtidigt den vacklande osäkerhet man kan känna inför något nytt och okänt. Vad ska jag göra nu? Vågar jag ta steget ut i det okända? Vågar jag börja med något nytt, som jag aldrig gjort förut - och kanske ingen annan heller, för den delen? Ur står helt enkelt för vår fria vilja - vår förmåga att fatta nya beslut, som för oss in i nya dimensioner och sammanhang.

Omvänd kan denna runa visa på en ovilja att ta risker, rädsla för det okända.

U-runan Uruz  Grundbetydelse: Ur, uroxe, urkraft

Gryning, nytt liv, återfödelse, energi. Kan symbolisera initiativrikedom och andlig styrka, och kan visa på en förändring av positivt slag.

Fysisk styrka och snabbhet, otämjd potential. En tid med mycket energi och god hälsa. Frihet, energi, handling, mod, styrka, förståelse, visdom. Plötsliga oväntade förändringar (vanligtvis till det bästa). Sexuella önskningar, maskulin potens. Självets formering.


 
 
Tipsa

Upptäck mer


0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: